Elektro installatie

De veelzijdigheid van een servicegerichte elektricien

 

 

Bij DjimTech zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van complete elektrotechnische installaties voor zowel woonhuizen als mkb-bedrijven. Of het nu gaat om 380 Volt sterkstroom of zwakstroom tot 50 Volt, onze experts hebben de kennis en ervaring om uw installatie vakkundig te verzorgen.

Naast het installeren van de elektrische bedrading, nemen we ook de bekabeling voor data, televisie en telefonie mee. Hierdoor heeft u alles wat u nodig heeft op één plek en hoeft u niet verschillende installateurs in te huren.

Met onze volledig uitgeruste service-auto zijn we in staat om op vrijwel iedere locatie in heel Nederland te werken. Of u nu hulp nodig heeft bij een kleine reparatie of een volledige installatie, u kunt op ons rekenen voor een professionele en betrouwbare service.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Vraag dan nu uw offerte aan via deze link te klikken. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw specifieke behoeften te bespreken en een offerte op maat te bieden.