Werkwijze

Werkbespreking en advies

Nog voor wij aan de slag gaan, vindt een werkbespreking plaats. Uw wensen worden besproken en oplossingen aangedragen die passen binnen de wettelijke kaders en het gestelde budget. Bij kleinschalige particuliere opdrachten kan deze fase snel verlopen, bij grotere opdrachten gaat hier uiteraard meer tijd inzitten. Juist door in deze advies- en inventarisatiefase zeer grondig te werk te gaan, kan de uitvoerende fase snel en soepel verlopen zonder overschrijding van het budget. De laatste jaren is onze adviesfunctie steeds belangrijker geworden vanwege de toenemende complexiteit van de elektrotechnische installaties.

Heldere offerte

Na de inventarisatie- en adviesfase, ontvangt u van ons een heldere offerte per mail en per post. In de offerte staan de werkzaamheden duidelijk omschreven zodat voor beide partijen klip en klaar is wat er wel en wat er niet wordt uitgevoerd. Na het tekenen van de offerte wordt de opdracht ingepland en gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wenst u een offerte? Vul uw gegevens in of bel mij op 06 34 738 255 en ik kom snel bij u langs of neem contact met u op.

24 uur per dag paraat

Storing betekent ongemak en stilstand. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, heeft Djim Tech een 24 uurs servicedienst. Vooral voor het MKB een geruststellende gedachte. Wij staan altijd voor u klaar!